Psih. Elena Bangală

psiholog infertilitate

Psiholog clinic și psihoterapeut

Membru al Colegiului Psihologilor
Membru al Asociației de Consiliere și Psihoterapie Psihanalitică București
Consilier în cadrul Centrului de consiliere Self

 

Doamna psiholog Elena Bangală are o îndelungată experiență în consilierea și terapia problemelor psihologice rezultate din medii stresante, mediul corporatist, anxietate, depresie, infertilitate, probleme în cuplu.

S-a alăturat echipei noastre de specialiști pentru a completa tratamentele și procedurile medicale cu acea parte mai puțin vizibilă, dar foarte importantă, a consilierii și susținerii emoționale.

În Clinica Gynera vedem rolul psihologului nu numai pentru consilierea și terapia pacienților pe parcursul tratamentelor, după pierderi de sarcină sau pentru donarea/primirea de ovocite, spermă sau embrioni, dar și ca suport emoțional necesar tuturor celor care se confruntă cu infertilitatea.

Adesea asemănat cu un carusel emoțional, drumul de la infertilitate la împlinirea visului de a concepe un copil este presărat cu temeri, frustrări, relații afectate atât în familie cât și în mediul profesional sau social. Mulți renunță pe parcurs, înainte de a finaliza tratamentele, nereușind să depășească presiunea psihologică asociată. De multe ori, apar neînțelegeri sau blocaje ce nu mai pot fi depășite fără a schimba perspectiva și modul de abordare.

Ajutorul psihologului poate fi neprețuit pentru a privi provocările dintr-o altă perspectivă, pentru a înțelege sentimentele și trăirile, sau doar pentru a avea cu cine discuta, fără teama de a fi judecat și cu convingerea că va înțelege.

Discută cu psihologul despre ceea ce te frământă și hotărăște ulterior dacă te ajută și dorești să continui.

Programează o consultație aici!