Dr. Natalia Buinoiu

 

specialist infertilitate

Dr. Natalia Buinoiu

Medic specialist obstetrică ginecologie, infertilitate, FIV

Competențe:

Ultrasonografie Obstetrică și Ginecologie
Tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată
Colposcopie
Histeroscopie
 

Dr. Natalia Buinoiu, medic specialist obstetrică ginecologie, a absolvit Facultatea de Medicină UMF “Carol Davila“ în 2013, după care a urmat rezidențiatul în cadrul Spitalului Clinic Filantropia din București, perioadă în care a publicat lucrări științifice.
 
Pentru că și-a dorit să aprofundeze managementul cuplului infertil, planurile de tratament și procedurile de reproducere umană asistată la cele mai înalte standarde europene, Natalia alege să se specializeze în Londra, la clinica King’s Fertility. 
 
În prezent, Dr. Natalia Buinoiu realizează investigarea infertilității și tratamente reproductive (incluzând tratamente hormonale, inseminare artificială, intervenții histeroscopice), urmărirea ulterioară a sarcinilor și asistența la naștere. 
 
Natalia este o persoană empatică și înțelege că fiecare cuplu este unic. Abordarea sa presupune informarea în privința opțiunilor, riscurilor, beneficiilor, ratelor de succes, individualizarea tratamentului și respectarea deciziilor. În domeniul reproducerii asistate, acești factori, alături de colaborarea și coerența în cadrul echipei contribuie la succesul actului medical.

Împărtășind această viziune comună, Dr. Natalia Buinoiu a găsit în Clinica Gynera cadrul cel mai potrivit pentru a-și valorifica aptitudinile profesionale și umane și a oferi pacienților săi soluții, sprijin și cele mai bune șanse de succes.
 
Este membru al ESHRE (Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie) și SOGR.