Dr. Ioan Boleac

Dr. Ioan Boleac
Medic primar ginecolog, specialist FIV

Doctorand în domeniul fertilității

Competente: Chirurgie laparoscopică, Colposcopie, Histeroscopie, Ecografie obstetricala si ginecologica, Planificare familiala,  Tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata.


Dr. Boleac s-a alaturat echipei Gynera la inceputul anului 2012 și efectuează, cu mare succes, o gamă variată de tehnici reproductive: tratamente hormonale, fertilizare in vitro și embriotransfer, inseminare artificială. În colaborare cu Spitalul clinic Panait Sarbu, dar și în sistem de spitalizare privat, Dr. Boleac realizează intervenții chirurgicale laparoscopice și histeroscopice de mare complexitate, precum și monitorizarea sarcinii cu risc, putând asigura pacienților cu probleme de fertilitate un parcurs complet, de la investigarea infertilității, până la naștere.

Alături de o bogată activitate clinică, Dr. Boleac este implicat în cercetare, în cadrul unui program de doctorat în reproducere asistată, a publicat studii și participă constant la manifestări științifice naționale și internaționale.

Este membru al ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie) și membru fondator al SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată).