Dr. Flavia Haradja

medic genetică medicală

 

 

Dr. Flavia Haradja

Medic specialist genetică medicală
Embriolog senior acreditat ESHRE


 

Dr. Flavia Haradja, medic genetician și embriolog senior cu experiență de peste 14 ani în domeniul infertilității,  s-a alăturat echipei noastre în noiembrie 2021.

Dr. Haradja asigură consultații de specialitate în domeniul geneticii medicale, inclusiv consiliere în diagnosticul și screening-ul genetic preimplantațional și preconcepțional.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București în anul 2010, ulterior a urmat studii postuniversitare de Biochimie și Biologie Moleculară la Universitatea București.

Experiența internațională a dobândit-o cu ocazia unor stagii de specializare la University College London- Embryology & PGD Academy și la The Chaim Sheba Medical Center – Tel HaShomer, Tel Aviv, unde a aprofundat domeniul crioprezervării și transplantului de țesut ovarian cortical, biopsiei și vitrificării embrionare.

În 2017, este certificată la Geneva ca embriolog senior, de către European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE) , devenind cel mai tânăr specialist embriolog cu grad de senior din Europa.

Pe tot parcursul  activității, a demonstrat atât abilități profesionale încununate cu multe reușite, cât și latura umană, fiind mereu alături de pacienți, având o abordare proactivă și răbdarea de a identifica cele mai bune soluții pentru aceștia.

Doamna Dr. Haradja este membră în  mai multe societăți profesionale naționale și internaționale: ESHRE ( European Society of Human Reproduction ), SRGM ( Societatea Română de Genetică Medicală ), AER ( Asociația Embrilogilor din România), SRMR ( Societatea Română de Medicină Reproductivă ).