Dr. Daniel Damian

Dr. Daniel Damian

Medic primar urolog, specialist infertilitate masculină

Specializări: Andrologie, Chirurgie reproductivă, Infertilitate, Endourologie

Doctor in Științe Medicale


 

 

 

Dr. Daniel Damian s-a alaturat echipei noastre de la inceput, dupa acumularea unei indelungate experiente in domeniul andrologiei si infertilitatii masculine, având, în același timp, o activitate chirurgicală complexă în cadrul Spitalului Clinic de Urologie “Th. Burghele“ din Bucuresti.

Dr. Damian a absolvit Universitatea de Medicina in 1986. Dupa terminarea specializarii in urologie, a urmat cursuri si specializari in Belgia si SUA in chirurgie urologica, endourologie, andrologie si chirurgie reproductiva, infertilitate masculina.

Dr. Daniel Damian este un recunoscut specialist in chirurgia urologica de mare complexitate, avand o vasta experienta in cazuri dificile. Interesul pentru domeniul infertilitatii masculine s-a concretizat in colaborarea intre 2003 si 2009 cu Departamentul de Reproducere Asistata al Spitalului Clinic “Panait Sarbu” Bucuresti, pentru evaluarea si tratarea patologiei masculine, precum si pentru recoltarea chirurgicala a spermatozoizilor in scopul reproducerii asistate. A obtinut doctoratul in domeniul infertilitatii masculine, dupa un aprofundat studiu desfasurat pe parcursul mai multor ani.

Dr. Daniel Damian a participat la reuniuni stiintifice internationale legate de domeniul infertilitatii si reproducerii asistate si este membru al mai multor societati profesionale de prestigiu: Asociatia Europeana de Urologie, Asociatia Romana de Urologie, International Society for Sexual and Impotence Research, SRFRA (Societatea Română de Fertilitate și Reproducere Asistată).