Dr. Cristina Damian-Tănase

specialist FIV

Dr. Cristina Damian-Tănase

Medic specialist ginecologie, infertilitate, FIV

 

Competențe: tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, histeroscopie, ecografie obstetricala si ginecologica, colposcopie, chirurgie laparoscopica ginecologica


 

 

Cristina Damian-Tănase, medic specialist obstetrica ginecologie, specialist infertilitate, FIV, este un profesionist dedicat meseriei, cu stagii de pregătire în unități medicale de specialitate din Franța și Belgia. Preocupată permanent de învățare, este medicul care înțelege și nevoile emoționale ale pacientelor sale și nu ezită să devină un partener de încredere al acestora. Știe cât de important este să ofere răspunsuri, confort și înțelegere și este întotdeauna pregătită să își îndeplinească obiectivele sale și ale pacientelor sale.

Experiența în centre internaționale precum Centre Hospitalier Rene Dubos din Franța și Clinica Universitară Louvain Belgia i-au oferit posibilitatea de a cunoaște abordarea infertilității și reproducerii asistate atât din punct de vedere clinic, cât și al cercetării medicale în medii academice.

Dr. Cristina Damian-Tănase este membru ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology) și membru ISUOG (International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology)