Dr. Andreea Enache

Dr Andreea Enache

Medic primar ginecolog, specialist FIV

Doctor în medicină

Competențe: tratamentul infertilității cuplului, laparoscopie, histeroscopie, ecografie obstetricală și ginecologică


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medic primar obstetrică ginecologie, specializare în tratamentul infertilității cuplului

Doctor în medicină cu tema ” Sarcina obținută prin fertilizare in vitro, prognostic obstetrical și fetal”

Doamna doctor Andreea Enache s-a alăturat recent echipei noastre, ca specialist cu experiență în tratamentul infertilității cuplului, endometrioză, tehnici de reproducere asistată, chirurgie ginecologică, asistență prenatală și naștere.

Are o experiență de peste 10 ani în tratamentul și chirurgia infertilității (intervenții prin tehnici minim invazive pentru patologia benignă, obstrucții ale trompelor uterine, aderențe pelvine, fibroame uterine, chisturi ovariene, sinechii și alte anomalii ale uterului). Poate asigura o abordare integrată, unitară, a celor mai complexe afecțiuni asociate infertilității, atât prin tehnici chirurgicale, acolo unde este posibil, cât și cu ajutorul procedurilor de reproducere asistată.

Doamna doctor Andreea Enache coordonează Departamentul de fertilizare in vitro din cadrul Spitalului Panait Sârbu și poate coordona și efectua tratamentele chirurgicale și asistența la naștere atât în sistem public, cât și privat.

Specializată în cadrul “European Master Class” în endometrioză, a obținut rezultate remarcabile în abordarea medicală și chirurgicală a endometriozei, una dintre cele mai frecvente afecțiuni asociate cu durerea cronică și infertilitatea.

Experiența dr. Andreea Enache se îmbină cu o abordare caldă și încurajatoare pentru pacienți, fiind un medic sufletist care știe să asculte, să înțeleagă și să fie alături.

În Clinica Gynera asigură consultații în vederea investigării și stabilirii tratamentului infertilității, proceduri reproductive (Fertilizare în vitro, Inseminarea artificială), consultații preoperatorii în vederea intervențiilor chirurgicale, precum și monitorizarea sarcinilor cu risc.