Biol. George Porumb

George Porumb
Biolog

Licență în Biologie – Facultatea de Biologie, Univ. din București

Master în Microbiologie aplicată și Imunologie clinică – Facultatea de Biologie, Univ. din București

Curs de specializare în tehnici de vitrificare și crioprezervare – IVI, Valencia, Spania


Biol. George Porumb a absolvit Facultatea de Biologie în cadrul Universității din București și a efectuat studii de supraspecializare în Microbiologie aplicată și Imunologie, în cadrul programului de masterat.

Își începe experiența ca biolog lucrând în domeniul imunologiei, realizand testari si interpretând rezultate complexe de imunologie și imunofluorescență.

Din anul 2018 se alătura echipei noastre, fiind motivat de dorința de promovare într-un domeniu în care si-au început cercetările încă din timpul Facultății. Preocupările sale centrate pe evaluarea gametilor umani se concretizează în două lucrări de cercetare: “Structura invelisurilor ovocitare și rolul lor în procesul de fecundare” și „Investigarea corelațiilor dintre diferiți parametri seminali la pacienții investigați pentru infertilitate masculină”, fiecare dintre ele reprezentând o aprofundare la nivel științific a domeniului vast al embriologiei.

În calitate de membru al echipei de embriologie Gynera, Biol. George Porumb realizează tehnici de andrologie, embriologie și controlul calității, fiind preocupat de domeniul criobiologiei și infertilității masculine.

Biol. George Porumb este membru al Societății Europene de Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE) și al Ordinului Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în sistemul sanitar din România (OBBCSSR).