Servicii și specialități medicale

Gama completă de servicii medicale din domeniul infertilității și reproducerii asistate.

Pentru furnizarea de servicii medicale, este necesară acreditarea de către Ministerul Sănătății pentru fiecare specialitate medicală, această acreditare certificând existența competenței și dotărilor minime necesare.

Pentru efectuarea procedurilor de reproducere asistată și utilizarea celulelor reproductive în scop terapeutic, este necesară acreditarea de către Ministerul Sănătății, prin Agenția Națională de Transplant (www.transplant.ro), conform unor norme foarte stricte prevăzute de legislația în vigoare:

ORDIN Nr. 1763/2007 din 12 octombrie 2007 privind stabilirea cerinţelor tehnice pentru donarea, prelevarea, testarea, procesarea, conservarea, distribuirea, codificarea şi trasabilitatea ţesuturilor şi celulelor de origine umană utilizate în scopuri terapeutice, precum şi notificarea incidentelor adverse severe şi a reacţiilor adverse grave survenite în timpul transplantării lor (https://www.transplant.ro/Lege/OMS-2007-1763a.pdf )

 

Specialități medicale și servicii

Tratamente și soluții
Cele mai avansate și complexe tratamente de fertilitate. Plan de tratament personalizat, bazat pe evaluarea situației individuale.
Investigații
Gama completă de investigații simple și avansate pentru evaluarea infertilității. Diagnostic și soluții imediate, personalizate.
Servicii și specialități medicale
Specialități medicale, servicii de prelevare, testare, procesare, crioconservare și utilizare celule reproductive și țesuturi,  servicii de suport