Povestea noastră

Povestea noastră…

… începe în anul 2007

Clinica de Fertilitate Gynera, prima clinică din țară specializată și dedicată integral reproducerii asistate, a fost fondată din dorința de a ajuta cuplurile să-și împlinească cel mai frumos vis, acela de a avea un copil.
În scurt timp am devenit un centru de referință în domeniul fertilității, reunind cea mai avansată tehnologie și experiența unor specialiști de succes.

Echipa Gynera a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea Fertilizării in vitro în România prin introducerea unor tehnici inovatoare și contribuții relevante permanante. Încă din anul 2008 am obținut rezultate excepționale utilizând tehnologii noi și am raportat premiere naționale: primul copil din țară conceput din blastocist, primul copil din blastocist vitrificat, prima vitrificare de ovocite, primul sistem electronic de trasabilitate etc.

Poziția de lider în domeniul medicinei reproductive românești a fost constant recunoscută prin numeroase premii naționale și internaționale. 

Peste 2500 copii s-au născut, până în 2021, prin tehnici de fertilizare in vitro efectuate în laboratorul nostru, cei mai mulți copii din țară concepuți prin reproducere asistată.

Rata de succes FIV excepțională și tehnologia avansată au poziționat Clinica Gynera în fiecare an și în topul celor mai performante clinici de fertilitate din Europa.

Anul 2019 a marcat intrarea Clinicii Gynera în grupul FutureLife, lider european în medicina reproductivă, ce reunește importanți furnizori de servicii de Fertilizare in vitro și genetică medicală din 7 țări europene. Deschiderea internațională a adus multiple oportunități pacienților noștri, în special în zona donării de celule reproductive și embrioni, unde existau limitări legislative și de disponibilitate la nivel național.

În afara succesului remarcabil, ne distingem printr-o experiență vastă transpusă într-o abordare personalizată, caldă și încurajatoare. Alocăm extrem de mult timp și resurse fiecarui pacient, pentru a găsi soluția optimă care i se potrivește. Garantăm identificarea precisă a celulelor reproductive din laborator prin introducerea unui sistem video computerizat specializat, singurul de acest tip din țară. Confortul și intimitatea pacienților ne preocupă deopotrivă, de aceea am gandit un spațiu primitor, cu circuite și rezerve individuale.

Scopul nostru este de a le oferi pacienților cele mai mari șanse de succes, în condiții de siguranță, confort și profesionalism.

După ani de experiență în domeniu, înțelegem provocările emoționale pe care le generează infertilitatea și încercăm să reducem la minim discomfortul asociat.

Atmosfera caldă și prietenoasă, alături de sprijinul neobosit echipei au contribuit, în timp, la ceea ce numim astăzi marea familie Gynera, un loc unde pacienții și copiii se simt mereu acasă și ne rămân aproape mult timp după terminarea tratamentelor.

Gynera a fost creată cu dragoste. Ne-am dedicat întreaga activitate transformării viselor în realitate.

Acum, visul vostru este și al nostru.

explorăm împreună miracolul vieții!

 

Clinica este acreditată pentru procesare și stocare de celule reproductive prin Ordinul Ministrului Sănătății Publice, după auditare de către Agenția Națională de Transplant.

Certificarea ISO 9001 atestă respectarea standardelor internaționale în managementul calității.

Am fost onorați să primim recunoașterea autorităților pentru rezultatele obținute.