Medicina Viitorului în noul centru Gynera Floreasca Park

centru medicină reproductivă

Soluții inteligente ce vor schimba societatea viitorului

Cel mai inovator și modern centru de medicină reproductivă din țară a fost inaugurat recent în Floreasca Park București, oferind un concept unic de abordare integrativă, tehnologii în premieră și un mediu cald și primitor.
Gynera Floreasca Park aduce în prezent medicina viitorului și integrează în același loc o gamă extinsă de soluții performante pentru a putea deveni părinte, de la primele intenții și până după naștere.
Cu un pas înaintea vremurilor, noul centru oferă atât profilaxie, cât și cele mai avansate tratamente multidisciplinare și terapii complementare, în condiții de siguranță și confort pentru pacienți. Introduce medicina personalizată și premiere tehnologice absolute, bazate pe inteligența artificială și genetica avansată, programe originale, precum și parteneriate FutureLife pentru noile provocări reproductive – pacienți singuri sau comunități LGBTQ+.
Tehnologiile ce pot fi necesare pentru a deveni părinte sunt disponibile în mod integrat și coerent: testarea compatibilității ADN între parteneri, alte teste genetice avansate, prevenție prin congelarea ovocitelor sau spermei, investigații complexe în infertilitate, tehnici de reproducere asistată, Fertilizare în vitro, Bancă de celule reproductive și embrioni, medicină materno-fetală de vârf, consultații endocrinologie, andrologie, sexologie, genetică, nutriție, cardiologie, imunologie, programe complementare de sprijin și consiliere, psihoterapie, acupunctură, pregătirea pentru sarcină și naștere.

Locul unde știința naște miracole

Sediul Gynera Sosit Pipera 43
Gynera Floreasca Park

O adevărată oază de verdeață și liniște în inima Bucureștiului, Gynera Floreasca Park oferă un spațiu generos, prietenos și confortabil, cu facilități premium și numeroase sisteme de siguranță, confort și servicii conexe. Îmbinarea spectaculoasă între natură și tehnologia reală și virtuală crează o atmosferă specială, unică, ce te însoțește în permanență în extraordinara călătorie către viitor și noua viață.
Centrul beneficiază de oportunități unice de cooperare internațională pentru tratamente, cercetare și perfecționare prin parteneriatele FutureLife, facilități educaționale pentru pacienți și specialiști, spații de relaxare și o minunată grădină a energiei și inspirației.
Adresa și orientare pe Contact, turul clinicii pe Gynera Floreasca Park video

#WelcomeLife, evenimentul științific de inaugurare

Inaugurarea noului centru a fost marcată printr-un eveniment științific cu totul deosebit, ce a reunit specialiști, reprezentanți ai autorităților, presei și organizațiilor de pacienți.
În cadrul evenimentului #WelcomeLife, Prof Simon Fishel, pionier implicat în conceperea primului copil FIV din lume, precum și alți specialiști vizionari, au prezentat tehnologii inovatoare care includ inteligența artificială, selecția embrionilor  pentru prevenirea cancerelor sau altor boli grave, programe pentru familii neconvenționale, noul test pentru prevenția avorturilor cauzate de profilul genetic al tatălui.
Participanții au avut ocazia să pornească într-o o fascinantă călătorie în medicina viitorului, presărată cu surprize reale și virtuale, dar și să descopere bucuria inovației  introdusă în practică cu acest prilej. Mesajul Valentinei Pelinel, care a împărtășit experiența conceperii celor 3 copii cu ajutorul FIV, a creat un moment unic, emoționant, prin apariția Valentinei în realitate alături de imaginea sa virtuală, holografică.

Centrul de Medicină Reproductivă Gynera Floreasca Park

Gynera este prima clinică specializată în reproducere asistată, cu o istorie de 15 ani de povești de succes, inovație și pionierat în fertilizarea in vitro (FIV) din România.
Expertiza și abordarea inovativă centrată pe experiența pacienților au contribuit la obținerea unor rezultate excepționale, concretizate prin nașterea celor mai mulți copii FIV din țară, peste 3000 până în prezent.
Clinica Gynera este singura clinică de fertilitate românească membră FutureLife, lider internațional în furnizarea de servicii de medicină reproductivă și genetică. Beneficiază de suportul și parteneriatul unor centre de referință în reproducerea asistată din 9 țări europene precum și de investitori majori pe piața financiară globală, promotori ai soluțiilor inovatoare și progresului accelerat către medicina viitorului.
FutureLife
FutureLife este unul dintre cei mai mari și dinamici furnizori de servicii de medicină reproductivă și genetică  la nivel global. Prezent în țări cu legislații și culturi diferite, grupul oferă oportunități uriașe de colaborare pentru tratamente la cele mai înalte standarde, educație și cercetare.
O experiență completă în locul ce îți devine pentru o vreme a doua casă și familie, o armonioasă îmbinare între tehnologie, natură și bucuria noii vieți” Dr. Laura Dracea

                                 

 

 

Lasa un comentariu