ART in Covid 19 pandemic

Pandemia Covid-19 a schimbat radical modul în care se desfășoară procedurile reproductive, consilierea pentru tratamente și sarcină, recomandările legate de stilul de viață și măsurile de protecție. Noile vaccinuri aduc o rază de speranță în revenirea la normalitate, dar și numeroase întrebări.

Nu există încă suficiente dovezi și informații științifice referitoare la efectele virusului SARS-CoV-2 asupra fertilității, sarcinii sau perioadei de alăptare și cu atât mai puține se cunosc despre efectele pe termen lung ale noilor vaccinuri.

Comunitatea științifică se mobilizează permanent pentru a analiza și împărtăși informațiile apărute, încercând să țină pasul și să disemineze în timp real noile dovezi.

Manifestarea științifică organizată de SRFRA la începutul anului 2021 în mediul online își propune să reunească specialiștii în medicină reproductivă din România interesați să discute despre experiența practică și provocările pe care situația pandemică le aduce în domeniu.

După imunizarea prin vaccinare a personalului din clinicile FIV ce se va schimba și cum se vor adapta procedurile interne de lucru?

Ce recomandări de vaccinare vom face pacienților și cum își vor adapta aceștia modul de viață după efectuarea unei proceduri reproductive?

La aceste întrebări, precum și la multe altele sperăm să găsim răspunsuri cu ocazia webinarului “ART in COVID 19 pandemic. It’s time for action!”

Lasa un comentariu