Noi recorduri și premiere la Gynera

Peste 2200 de copii născuți după FIV, facilități pentru donarea de ovocite, tehnologii de ultimă oră.

Cu cei mai mulți copii concepuți prin tehnici de fertilizare in vitro și cele mai mari rate de succes, Gynera își menține în continuare poziția de lider al medicinei reproductive românești. Anii 2019-2020 au însemnat depășirea unor noi praguri importante în activitatea clincii: peste 900 de cicluri de fertilizare in vitro într-un an, precum și atingerea celui mai prețios rezultat, peste 2200 de copii născuți după tehnici de reproducere asistată efectuate în laboratorul Gynera. 

În perioada 2015 – 2020, rata de succes în Programul național FIV/ET a fost de peste 67%, cu mențiunea că în acest program sunt incluse doar cupluri în care femeia are sub 40 de ani. În ceea ce privește rata de succes a transferurilor de blastociști congelați, incluzând toate categoriile de vârstă, rata de succes s-a menținut constant peste 53%/procedură.

În 2019, Gynera a primit în acționariatul său un important grup european specializat în medicină reproductivă. FutureLife este lider european în furnizarea de servicii reproductive, reunind 27 de centre medicale de top din 7 țări europene, specializate în reproducere asistată și genetică.

Parteneriatul cu FutureLife ne-a deschis oportunități uriașe, între care Programul FIV cu ovocite donate  (OvoDon) destinat sutelor de paciente nevoite până acum să plece în străinătate pentru a găsi o donatoare potrivită. Gynera oferă posibilitatea nu numai de a efectua procedura în țară și fără liste de așteptare, dar și ocazia alegerii profilului donatoarei anonime dintr-o bază extinsă de date.

Pentru pacientele cu rezervă ovariană redusă, Gynera oferă două programe cu facilități financiare adaptate acestei situații: programele Minimal FIV și OvoSave. 

Nu în ultimul rând, am început anul cu cea mai avansată soluție tehnologică a momentului pentru procesarea ovocitelor, concepută pentru a evita orice potențială expunere la fluctuații de temperatură sau pH în timpul prelevării. Am introdus, de asemenea, o tehnologie inovatoare de selecție a spermatozoizilor Fertile / ZyMot, bazată pe sortarea microfluidică, menită să reducă semnificativ gradul de fragmentare a ADN-ului spermatic.

Am încheiat 2020 cu satisfacția unor realizări remarcabile, depășirea cu succes a provocărilor pandemiei, dar și cu anticiparea unui an și mai bun. 

Nu vom obosi niciodată să căutăm cele mai bune soluții, pentru a asigura pacienților noștri șanse optime de succes și un sprijin pe care se pot baza, indiferent de situație.

Lasa un comentariu