Alături de tine în sarcină, prin programul Voucher Materna

Suntem alături de tine pe tot parcursul sarcinii pentru a ne asigura că și tu și bebe sunteți sănătoși. De aceea alegem constant să ne implicăm în toate programele ce oferă beneficii pentru mamă și copil și ne străduim să aducem laolaltă toți medicii specialiști pentru ca tu să primești toate serviciile integrate într-un singur centru medical.

Gynera este acum partener în programul Voucher Materna București, derulat de Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București ce acordă un sprijin financiar femeilor gravide din București, pentru achitarea medicamentelor și serviciilor medicale.

Ce reprezintă voucherele Materna?

Printr-o simplă cerere alături de câteva documente medicale, poți primi servicii și produse medicale gratuite, în valoare totală de 2000 de lei.

Cine poate beneficia de vouchere?

Voucher-ul Materna se acordă oricărei femei cu vârsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil în București sau viză de reședință, de cel puțin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, după săptămâna a 10-a de sarcină.

Voucherele au fiecare câte o valoare de 1000 lei, împărțite în tichete de câte 50 lei, acordându-se de două ori:
1. După procesarea cererii se acordă primul voucher, în valoare de 1000 lei.
2. După intrarea în săptămâna 24 de sarcină se acordă al doilea voucher, la cererea femeii gravide. Voucherele nu pot fi preschimbate în bani, dar pot achiziționa orice serviciu medical necesar pe parcursul sarcinii, în cuantumul sumei reprezentate de voucher.

Ce servicii poți accesa cu voucherul Materna la Gynera Floreasca Park?

Bucură-te de sarcină fără griji! Poți achita consultații, ecografii și analize medicale cu vouchere Materna, acum în cel mai nou și modern centru medical pentru reproducere asistată din țară.

  • Consultații ginecologice
  • Ecografii monitorizare sarcină
  • Analize de sânge

Ai o întrebare despre program, sau despre orice serviciu Gynera?

Ne place să stăm de vorbă, așa că ne poți suna la 0727 833 833 sau la 031 106 57 08.

Găsești mai multe informații despre Voucher Materna și regulament aici:
http://dgas.ro/voucher-materna/
http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteinterne/AtachInt/AnexaH260_18.pdf

Lasa un comentariu