Appointment Form

Book an Appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem autem voluptatem obcaecati!

aprilie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Our Specialities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem autem voluptatem obcaecati!

Testarea genetică PGT

Testarea genetică  a embrionilor preimplantare (PGT) presupune analizarea unor celule extrase din embrionii obținuți prin Fertilizare in Vitro, înainte de implantarea acestora în uter.

Având în vedere invazivitatea tehnicii, costurile mari și riscul de reducere a numărului de embrioni viabili pentru embriotransfer, aceste testări nu se efectuează de rutină, ci sunt recomandate pe baza consilierii genetice, atunci când există un risc crescut de anomalii genetice embrionare.

Embrionii testați nu se transferă în uter imediat după biopsie ci se congelează, pentru a aștepta rezultatele testelor.

infertilitate masculină, spermograma modificata

Infertilitatea masculină

Soluțiile cele mai avansate pentru infertilitatea masculină: ICSI,  P-ICSI, Sortare microfluidică ZyMot, SpermMobil, TESE, prelevare din urină. Premiere naționale în tehnici speciale și rezultate spectaculoase în cazuri ce par fără speranță.

Investigații complexe: MAR-test, evaluarea fragmentării ADN spermatic, testarea modificărilor genetice (cariotip, microdeleții cromozom Y, mutații fibroză chistică, aneuploidii), prelevare și congelare spermă recoltată prin puncție sau biopsie testiculară (TESE, MESA) sau din urină (în ejacularea retrogradă).

Află soluția potrivită după efectuarea spermogramei!  Instrucțiuni recoltare spermă

inseminare artificială

Inseminarea intrauterină

Este o procedură prin care sperma prelucrată este introdusă în uter, în perioada fertilă.

Se poate utiliza sperma partenerului, recoltată în aceeași zi sau congelată anterior, sau se poate utiliza sperma de la un donator de spermă.

stimulare ovariană

Stimularea ovariană

Unul dintre cele mai eficiente tratamente de fertilitate este stimularea ovariană, utilizată fie pentru a trata dereglări ale ovulației, fie pentru a crește șansele de succes ale reproducerii asistate.

Când este utilizată singură, se administrează pentru a regla sau induce monoovulația (ovulația unui singur ovul),  restaurând fertilitatea naturală.

În cazul Fertilizării in vitro, scopul este de a obține mai multe ovule mature, respectiv mai mulți embrioni și a permite selecția embrionilor viabili.

Tehnici și terapii adjuvante

Unele terapii și tehnici adjuvante sunt eficiente în situații particulare.

În cazul altora, utilizarea este empirică, fiind insuficient studiate sau controversate.

Există o gamă extrem de extinsă de tehnici și terapii complementare, atât medicamente, cât și tehnici de laborator sau proceduri intervenționale ce au ca scop îmbunătățirea șanselor de succes.