Appointment Form

Book an Appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem autem voluptatem obcaecati!

septembrie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Our Specialities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Rem autem voluptatem obcaecati!

Testarea genetică PGT

Testarea genetică  a embrionilor preimplantare (PGT) presupune analizarea unor celule extrase din embrionii obținuți prin Fertilizare in Vitro, înainte de implantarea acestora în uter.

Având în vedere invazivitatea tehnicii, costurile mari și riscul de reducere a numărului de embrioni viabili pentru embriotransfer, aceste testări nu se efectuează de rutină, ci sunt recomandate pe baza consilierii genetice, atunci când există un risc crescut de anomalii genetice embrionare.

Embrionii testați nu se transferă în uter imediat după biopsie ci se congelează, pentru a aștepta rezultatele testelor.

inseminare artificială

Inseminarea intrauterină

Este o procedură prin care sperma prelucrată este introdusă în uter, în perioada fertilă.

Se poate utiliza sperma partenerului, recoltată în aceeași zi sau congelată anterior, sau se poate utiliza sperma de la un donator de spermă.

stimulare ovariană

Stimularea ovariană

Unul dintre cele mai eficiente tratamente de fertilitate este stimularea ovariană, utilizată fie pentru a trata dereglări ale ovulației, fie pentru a crește șansele de succes ale reproducerii asistate.

Când este utilizată singură, se administrează pentru a regla sau induce monoovulația (ovulația unui singur ovul),  restaurând fertilitatea naturală.

În cazul Fertilizării in vitro, scopul este de a obține mai multe ovule mature, respectiv mai mulți embrioni și a permite selecția embrionilor viabili.

Tehnici și terapii adjuvante

Unele terapii și tehnici adjuvante sunt eficiente în situații particulare.

În cazul altora, utilizarea este empirică, fiind insuficient studiate sau controversate.

Există o gamă extrem de extinsă de tehnici și terapii complementare, atât medicamente, cât și tehnici de laborator sau proceduri intervenționale ce au ca scop îmbunătățirea șanselor de succes.

donare spermă

Donarea de spermă

În cazul cuplurilor cu patologie masculină severă, netratabilă, sau femeilor fără partener, donarea de spermă este o soluție extrem de eficientă. De asemenea, donarea de spermă poate fi utilă în cazul cuplurilor cu anumite boli genetice transmisibile.

Donatorul de spermă poate fi cunoscut, o rudă sau un prieten, care dorește să parcurgă etapele legale și medicale absolut necesare donării.

Donatorul de spermă poate fi anonim, caz în care proba de spermă poate fi procurată dintr-o Bancă de Spermă.

Donarea de spermă este benevolă și gratuită, conform reglementărilor europene.