Apariții media

HotNews: Clinica Gynera București se alătură grupului FutureLife

FutureLife este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de fertilizare in vitro la nivel global

Libertatea: Ce se întâmplă la o clinică de fertilizare din România

Problema infertilității este destul de răspândită atât în România cât și la nivel mondial, astfel că unul din cinci sau șase cupluri au această problemă la vârsta reproductivă. Cu toate acestea, multe cupluri de tinere sunt reticente în legătură cu problemele legate de conceperea unui copil din cauza rușinii.

Doctorul zilei: Tot mai multe românce apelează la donatori de spermă ca să rămână însărcinate.

Statisticile mondiale pe tema infertilității arată că între 5 și 20% dintre cupluri nu pot avea copii, iar în jumătate dintre aceste cazuri vorbim despre factori masculini. În multe situații, donatorii de spermă sunt singura soluție. Un subiect încă tabu, deși au trecut mai bine de 50 de ani de la apariția primei bănci de spermă din istorie, în 1960. Însă numărul sarcinilor obținute datorită donatorilor este în creștere.

Adevarul: Fumatul şi bolile ginecologice prost tratate duc la infertilitate.

După vârsta de 30 de ani, tot mai multe românce au rezerva ovariană a unei persoane mult mai în vârstă şi intră la menopauză precoce, avertizează specialiştii în infertilitate.

9am: Lista factorilor care contribuie la infertilitatea feminina

Anual, sute de cupluri din Romania ajung la medicii specialisti in infertilitate pentru ca nu-si pot indeplini o mare dorinta: aceea de a deveni parinti. Dupa un an de incercari nereusite de a obtine o sarcina pe cale naturala, urmeaza o serie de investigatii si tratamente, a caror valoare poate ajunge la cateva mii de euro.

Cotidianul: Cum se poate trata fibromul uterin

Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăți la urinare. Toate aceste simptome supărătoare sunt frecvent semnalate ginecologilor de către femei și pot însoți prezența unui fibrom uterin, o tumoră benignă ușor de depistat la un control de rutină.

Amos News: Fibromul uterin: ce soluții există pentru a-l trata și pentru a crește șansele de obținere a unei sarcini

Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăți la urinare. Toate aceste simptome supărătoare sunt frecvent semnalate ginecologilor de către femei și pot însoți prezența unui fibrom uterin, o tumoră benignă ușor de depistat la un control de rutină.

Adevarul: Trei întrebări frecvente legate de fertilizarea in vitro.

Femeile care-şi doresc copii trebuie să-şi programeze sarcinile înainte de vârsta de 35 de ani, întrucât apoi fertilitatea scade vertiginos.

Doctorul zilei: 3 temeri legate de FERTILIZAREA IN VITRO lămurite de specialiști români de top

Sfatul experților români în tratarea infertilității pentru toate femeile care-și doresc copii este să-și programeze, pe cât posibil, sarcinile până la vârsta de 35 de ani deoarece fertilitatea naturală scade rapid cu vârsta și, în plus, menopauza se instalează tot mai frecvent la persoane tinere (înainte de 40 de ani).

Gândul

COPII LA COMANDĂ. Fenomenul mamelor singure care fac copii cu DONATORI DE SPERMĂ. Investigație Gândul

Jurnalul Național

Ştiinţă şi dragoste pentru miracolul vieţii

Unica

Dr. Anca Coricovac, femeia care creează viaţă prin fertilizare in vitro

Wall-Street: Clinica Gynera București se alătură grupului FutureLife

Cu o cifra de afaceri in 2018 de peste 2,5 milioane euro exclusiv din servicii de reproducere asistata si cu o crestere semnificativa si constanta in ultimii 10 ani, Gynera a atras in mod evident interesul marilor jucatori internationali din domeniu.

CSID – Ce se întâmplă, doctore?

Când apelează româncele la donatorii de spermă

Click – Ce trebuie să ştii despre donatorii de spermă

Statisticile mondiale pe tema infertilităţii arată că între 5 şi 20% dintre cupluri nu pot avea copii, iar în jumătate din aceste cazuri vina o are factorul masculin. În multe situaţii, donatorii de spermă sunt singura soluţie. Iată ce condiţii trebuie să îndeplinească ei.

CSID – Cauzele care duc la menopauză precoce şi la infertilitate

Anunţ îngrijorător din partea medicilor: după 30 de ani, tot mai multe românce au rezerva ovariană a unei persoane mult mai în vârstă şi intră la menopauză precoce. Fumatul şi bolile ginecologice netratate sau prost tratate figurează pe lista factorilor ce contribuie la infertilitatea feminină.

Gandul – Cauzele uneia dintre cele mai grave probleme ale femeilor.

Problemele de fertilitate sunt unele dintre cele mai des întâlnite afecţiuni în rândul femeilor în ultimii ani. Experţii susţin că după vârsta de 30 de ani, tot mai multe românce au o rezervă ovariană tot mai săracă, comparabilă cu cea a unei persoane mult mai in varstă, iar menopauza se instalează mult mai devreme decât normalul.

CSID – Fibromul uterin care joacă rolul unui sterilet şi afectează fertilitatea.

Fibromul este diagnosticat mai frecvent în rândul femeilor care au hipertensiune arterială sau al celor cu probleme tiroidiene şi poate împiedica apariţia unei sarcini. Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăţi la urinare, toate aceste simptome pot anunţa prezenţa unei tumori.

Garbo – Fibromul uterin: ce solutii exista pentru a-l trata si pentru a creste sansele de obtinere a unei sarcini

Fibromul poate fi depistat ecografic, dar chiar si un consult ginecologic de rutina poate preciza localizarea acestuia si daca este vorba despre o tumora voluminoasa sau nu.

CSID – Fertilizarea in vitro.

Femeile amână tot mai mult naşterea unui copil. Specialiştii sunt însă de părere că acest proces ar trebui să se întâmple până în 35 de ani, deoarece fertilitatea naturală scade rapid cu vârsta şi, în plus, menopauza se instalează tot mai frecvent la persoane tinere (înainte de 40 de ani).

Telegraf – Temeri legate de fertilizarea in vitro

Iată răspunsul experților de la Gynera Fertility Center – echipă care a realizat peste 5.000 de proceduri de reproducere asistată – la trei dintre cele mai des întâlnite întrebări ale pacienților.

Hoinaru

“Eu sigur n-am nicio problemă”

Tonica TV

Cauzele psihologice ale infertilitatii

Qbebe

Cauze ale infertilitatii la femei