fbpx

Noutati

Ziua minunilor din eprubeta – 1 Iunie 2013

Sâmbătă, 1 Iunie, Clinica Gynera a avut bucuria să ofere un eveniment inedit celor peste 400 copii concepuţi prin tehnici de fertilizare în laboratorul clinicii. Au participat  un număr impresionant de familii, prilejuind o întâlnire emoţionantă şi  momente de neuitat. Reunirea marii familii Gynera a fost o premieră nu numai pentru clinică, dar şi în România şi s-a bucurat de o intensă mediatizare. Evenimentul a fost moderat de Liana Stanciu , cunoscută pentru implicarea în campanii pentru copii.IMG_0388

Echipa Gynera a fost onorată să acorde distincţii speciale doamnelor Liana Stanciu şi Nicoleta Brunel de la Asociatia SOS Infertilitatea.  Alte premii au fost înmânate mamicilor celebre care au susţinut evenimentul: Cristina Spătar, Giulia Nahmany, Dana Nălbaru, Giulia Anghelescu și Maria Simion.

Copiii s-au bucurat de o atmosferă de poveste, asigurată de Zurli România și s-au transformat în mici artiști alături de pictorii Liviu Mihai și Bogdan Mihai Radu. Amprentele mânuțelor celor mici au stat la baza unei opere de artă, care a fost ulterior donată clinicii Gynera.

Petrecerea a fost animată și de Trupa Bimbam, care a încântat invitaţii cu un spectacol inedit. La rândul ei, designer-ul Cosmina Englizian a realizat o prezentare de modă, dedicată fetițelor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani, iar micuțele domnișoare au fost conduse pe scenă de reprezentanții Marsay, Made to measure.

Evenimentul a fost un prilej de a împărtăşi experienţele cuplurilor care s-au confruntat cu probleme de fertilitate şi vine în sprijinul campaniei Fertility Friday pe care Clinica Gynera a demarat-o în luna martie a acestui an.

Le multumim numeroşilor parteneri media şi sponsori care au susţinut evenimentul:

Business Woman, Unica.ro, baby.ro, sfaturisanatoase.ro, prokid.ro,  precum și Vavian Pharma, Class Hotel, Aqua Carpatica, Arta Grădinilor, Santal, Zen Flowers, Galeriile Noblesse, Cutiuța muzicală, Diverta, Oriflame,  Canon, Ana Pan, Marsay, Cosmina Englizian, Worldclass,, School Friendly, Himalaya Baby, Deea Buzdugan.

Video eveniment Ziua minunilor in eprubeta