fbpx

De ce Gynera

Succesul

whygynera1
Rezultatele remarcabile ne-au pozitionat deja in randul celor mai performante clinici de fertilitate din lume.
Inca din primul an am obtinut rezultate spectaculoase cu tehnologii noi si am raportat conceperea primului copil din tara dintr-un blastocist vitrificat.
Am fost onorati sa primim recunoasterea autoritatilor pentru aceste realizari.

Experienta

Echipa Gynera reuneste profesionisti acreditati si specializati in medicina reproducerii: atat medici, embriologi, asistenti medicali, cat si psihologi si consilieri. Unii dintre ei au jucat un rol important in dezvoltarea domeniului reproducerii asistate in Romania.
Dr. Laura Dracea a condus timp de 10 ani cel mai mare centru de reproducere asistata din tara, in Clinica Panait Sarbu din Bucuresti. Dupa specializare in Franta, SUA si Israel, a fost primul medic care a efectuat proceduri FIV in acest centru, in 1999.
Dr. Daniel Damian a materializat in teza sa de doctorat indelungata preocupare pentru infertilitatea masculina. Experienta chirurgicala, incluzand recoltarea spermatozoizilor pentru reproducere asistata, reprezinta unul din punctele forte ale echipei. Embriologii nostri s-au specializat in clinici din SUA si Europa. Dupa ce s-au alaturat echipei noastre, au obtinut rezultate remarcabile inca de la inceput.

Tehnologie State-of-the-Art

Laboratorul nostru a fost proiectat pentru a oferi un mediu ideal dezvoltarii embrionilor. Calitatea aerului in laborator este asigurata de echipamente speciale de filtrare. Spre deosebire de majoritatea clinicilor, cultivam embrionii in cel mai avansat sistem de mini incubatoare, aprovizionate cu un amestec de gaze preparat special. Cultivarea separata a embrionilor ii protejeaza de efectele negative produse de manipularea frecventa in interiorul incubatoarelor mari. Amestecul de gaze s-a dovedit ca imbunatateste sansele embrionilor de a evolua la stadiul de blastocist. Mediile de cultura sunt preparate la comanda si furnizate de Cook IVF Australia.
Toate consumabilele implicate in proceduri sunt testate pentru embriotoxicitate si sunt furnizate de catre importante companii americane din domeniu. Echipamentele sunt securizate si monitorizate permanent, prin inregistrare digitala si alarma.

Standard inalt de calitate

whygynera2
Clinica Gynera functioneaza in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001:2008

Siguranta

Solicitam investigatii, precum si respectarea unor masuri de siguranta pentru pacienti si personal. Protocoalele noastre pentru prevenirea contaminarii sunt eficiente si riguroase. Identificam cu precizie pacientii si probele prin consemnarea a minim doua categorii de date si confirmarea de catre minim doua persoane. Toate procedurile sunt verificate de catre intreaga echipa – medici, embriologi, asistenti. Aceste protocoale de lucru ne asigura ca se iau toate masurile pentru a evita contaminarea sau identificarea incorecta a probelor sau pacientilor.

Diagnostic si tratament personalizat

whygynera3
Intelegem ca fiecare persoana este unica. De aceea, ascultam si evaluam atent implicatiile medicale, emotionale si financiare ale fiecarui caz. Le furnizam pacientilor toate informatiile necesare pentru a lua decizii bazate pe asteptari realiste. Prin aceasta abordare personalizata dorim sa oferim optiunea cea mai potrivita de tratament si sa ajutam pacientii sa inteleaga de ce experienta fiecaruia este diferita.

Atmosfera calda si sprijin permanent

Infertilitatea poate avea un impact emotional intens si incercam sa facem experienta in Clinica Gynera cat mai relaxanta si placuta. Stim ca adesea pacientii nostri se simt singuri si izolati. Echipa noastra este hotarata sa imbine profesionalismul cu o abordare apropiata si incurajatoare, respectand confidentialitatea si dorinta pacientilor.
Noul nostru sediu este situat in inima Bucurestiului, in pitoreasca zona a Pietei Dorobanti. De la spatiile relaxante de asteptare la elegantele rezerve private, totul a fost conceput pentru a oferi confort, intimitate si liniste.
Cuplurile pot beneficia de programe de consiliere / psihoterapie, precum si de monitorizarea sarcinii dupa finalizarea cu succes a tratamentului. Pentru a veni in sprijinul pacientilor aflati la distanta, colaboram in anumite etape cu medici din alte localitati.
Am stabilit de asemenea, relatii cu centre din strainatate pentru a putea oferi optiuni mai bune in programele de donare de ovocite sau de sperma.

Vom ramane mereu deschisi pentru orice sugestie care ar putea imbunatati activitatea noastra sau confortul pacientilor nostri.