fbpx

Noutati

Premiera in domeniul medical! Gynera este singura clinica de fertilizare in vitro din Romania premiata cu Aur la New York Quality Summit Award

Premiera in domeniul medical!  Gynera este singura clinica de fertilizare in vitro din Romania premiata cu Aur la New York Quality Summit Award
Comments Off on Premiera in domeniul medical! Gynera este singura clinica de fertilizare in vitro din Romania premiata cu Aur la New York Quality Summit Award

Pe 26 Mai 2014, a avut loc la New York a 28-a conventie “International Quality Summit”a programului anual Business Initiative Directions Awards, la care au participat companii din 72 de tari, alaturi de lideri din diferite domenii, personalitati academice si reprezentanti diplomatici. In cadrul acestui eveniment renumit, a carui ceremonie s-a desfasurat in incinta Hotelului Marriott Marquis din New York, Clinica Gynera din Bucuresti – clinica privata de fertilitate, a primit Trofeul International Quality Award, categoria Gold.

 “Suntem mandri si onorati sa fim desemnati castigatori intr-o competitie internationala si sa ne alaturam astfel unora dintre cele mai prestigioase companii din lume in ceea ce priveste excelenta, performanta si inovatia. Trofeul “International Quality Award” inseamna pentru noi o recunoastere a rezultatelor remarcabile pe care le-am obtinut in ultimii ani, a calitatii serviciilor si a profesionalismului intregii echipe. Ceea ce ne diferentiaza nu este numai succesul, ci faptul ca oferim pacientilor o experienta pozitiva si sprijin permanent“, a declarat dr. Laura Dracea, manager Gynera, Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV si Lector la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, unul dintre cei 10 experti internationali care au elaborat un consens in domeniul fertilitatii, publicat in 2013 intr-o prestigioasa publicatie internationala.

Cu peste 1500 de proceduri FIV efectuate in cei 7 ani de activitate, Clinica Gynera este primul centru medical din tara exclusiv specializat si dedicat domeniului fertilitatii si reproducerii asistate si totodata clinica privata cu cea mai vasta experienta din tara in tehnici de reproducere asistata. Rata exceptionala de succes, de cca 50% pentru un ciclu FIV, este semnificativ mai mare decat media europeana de 35%. Acesta este numai unul dintre motivele pentru care Gynera este si cea mai premiata clinica de fertilitate din Romania, cu 2 premii acordate in 2012 si 2013 de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (Premiul National si primul loc in Topul Firmelor din Romania, la categoria servicii de asistenta medicala), premiile acordate dr. Laura Dracea de catre IBC Cambridge, UK si revista „Business Women” si mai nou, premiul Business Initiative Directions.

Orientarea catre calitate are la baza o dotare si investitii exceptionale, gandite inca de la inceput pentru performanta si controlul riscurilor. Tehnologia utilizata in Clinica Gynera (echipamente si medii de cultura) provine din SUA, Japonia si Australia, chiar daca implica, evident, costuri suplimentare. Alaturi de aceasta, sistemele Macher de identificare a embrionilor si verificarea alocarii lor catre pacienti sau softul Voluson care numara si reda volumetric foliculii ovarieni ce contin ovocite, sunt tehnologii digitale performante prezente in foarte putine clinici din lume. Incubatoarele Gynera pentru embrioni sunt individuale si alimentate cu un amestec de gaze special conceput.

Renumele de lider in domeniul medicinei reproductive in Romania este meritat pe deplin de Clinica Gynera,  care a introdus pentru prima data in Romania cele mai importante tehnologii avansate ale domeniului: cultivarea blastocistilor, vitrificare sau crioconservarea  ovocitelor.

Informatiile medicale de pe website-ul Clinicii Gynera, www.gynera.ro,  sunt recomandate ca sursa bibliografica la un colegiu din California, Statele Unite ale Americii.

Business Initiative Directions (B.I.D) este una dintre primele patru organizatii internationale care implementeaza principiile calitatii in companii locale sau multinationale si care acorda Quality Award companiilor care promoveaza excelenta si inovatia.

Cunoscuta ca cea mai cuprinzatoare competitie in domeniul calitatii, Business Initiative Directions Awards se bazeaza pe sapte criterii de performanta si un sistem avansat de selectie si vot, dupa analiza activitatii, a performantelor, a datelor de la Camerele de Comert, dar si a informatiilor din presa si recomandarilor. Astfel, fiecare candidat este evaluat in comparatie cu ceilalti competitori din domeniu, precum si in raport cu standardele generale de excelenta.

In fiecare an, comitetul de selectie este format dintr-un grup de experti internationali, in timp ce juriul care stabileste castigatorii este format din lideri ai companiilor care au castigat anterior. Printre castigatorii editiilor anterioare se numara companii importante din Fortune 500, cum ar fi Turner Construction care a construit in Dubai cel mai inalt turn din lume sau Inventec Electronics Malaesia, liderul mondial in design si manufactura electronica.

Pentru a fi la curent cu noutatile Cilinicii Gynera, urmariti si paginile de Facebook:  www.facebook.com/Gynerafertilitycenter si www.facebook.com/FertilityFriday, precum si web-site-ul www.gynera.ro. Imagini de la ceremonia desfasurata la New York si alte informatii si impresii de la eveniment vor fi impartasite cu mare bucurie celor care ne urmaresc.