fbpx

Noutati

Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera

Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera
Comments Off on Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera

Peste 2000 de copii născuți după FIV, facilități excepționale pentru donarea de ovocite, tehnologii de ultimă oră
Cu cei mai mulți copii concepuți prin tehnici de fertilizare in vitro și cele mai mari rate de succes, Gynera își menține în continuare poziția de lider al medicinei reproductive românești. Anul care a trecut a însemnat depășirea unor noi praguri importante în activitatea clincii: peste 900 de cicluri de fertilizare in vitro într-un an, precum și atingerea celui mai prețios rezultat, 2000 de copii născuți după tehnici de reproducere asistată efectuate în laboratorul Gynera.

Mai mult

Fibromul uterin: ce recomandă specialiștii clinicii Gynera pentru tratarea acestei probleme de sănătate

Fibromul uterin, o tumoră benignă care apare în sfera uterină, reprezintă o problemă de sănătate frecventă în rândul femeilor, problemă care poate împiedica instalarea unei sarcini și nașterea unui bebeluș sănătos. Din fericire, pentru acest tip de tumoră există soluții pe care vi le prezintă medicul primar ginecolog Ionela Anghelescu, specialist în tratamentul infertilității cuplului și reproducere umană asistată, care face parte din echipa Gynera.

Ce sunt fibroamele

Mai mult

Dr. Dorina Codreanu: cum pot obține o sarcină cuplurile diagnosticate cu infertilitate de cauză neidentificată


Conform estimărilor specialiștilor în reproducere asistată, aproximativ 15% din cazurile de infertilitate sunt de cauză neidentificată. Cuplurile care nu pot avea copii pe care naturală primesc acest diagnostic după ce ajung la un medic specialist în tratarea infertilității, fac toate testele și investigațiile, dar nu li se descoperă nicio problemă. Medicul primar ginecolog Dorina Codreanu, cu supraspecializare FIV, care face parte din echipa clinicii Gynera, răspunde pe larg la cele mai importante întrebări care apar în legătură cu acest diagnostic.

Ce înseamnă infertilitatea de cauză neidentificată?

Dr. Dorina Codreanu: Infertilitatea de cauză necunoscută este un diagnostic de excludere, adică se fac toate analizele posibile la ora actuala, nu se descoperă nicio problemă și totuși nu se obține sarcina. Pot fi cauze necunoscute pe care medicina nu le-a descoperit încă sau cauze pe care noi, ca specialiști, le bănuim, dar nu avem modalități prin care să le investigăm.

Mai mult

Un nou premiu in palmaresul Gynera: “The IVF Clinic Award 2014”

Un nou premiu in palmaresul Gynera: “The IVF Clinic Award 2014”
Comments Off on Un nou premiu in palmaresul Gynera: “The IVF Clinic Award 2014”

Calitatea deosebita a serviciilor si a procedurilor FIV realizate, grija fata de pacientii nostri, abordarea inedita a metodelor de tratament ne-au fost recompensate printr-un nou premiu care ne face cinste si ne bucura: “The IVF Clinic Award 2014 – Customer Service & Communications”

In cadrul unei competitii internationale, la care au participat numeroase clinici de fertilitate din tari precum Spania, Letonia, Thailanda etc, Clinica Gynera a fost declarata castigatoare la categoria “Relatii cu clientii si comunicare”. Astfel, avem un motiv in plus sa va multumim pentru toata increderea acordata!

gynGynera Fertility Center

Mai mult

HCG intrauterin – cea mai recenta tehnica de favorizare a implantarii embrionilor


Document4
La inceputul anului 2012 a fost publicat in prestigioasa “Fertility Sterility” un studiu referitor la o noua tehnica ce favorizeaza implantarea embrionilor transferati intrauterin. Procedura presupune injectarea unei solutii de HCG in uter inaintea transferului de embrioni, iar rezultatele sunt incurajatoare.Clinica Gynera a inceput utilizarea HCG intrauterin la pacienti selectionati, care ar putea beneficia de acest tratament. Procedura se va efectua gratuit in cursul anului 2012.
Mai mult