fbpx

Embriolog Iulia Raica

Embriolog clinic certificat de ESHRE

Iulia Raica

Embriolog Clinic acreditat ESHRE
MSc Biolog Specialist Embriologie
Specialist in tehnici de inginerie genetica

– Embriolog clinic cu certificare europeana ESHRE
– Specializare in tehnici de reproducere asistata (Austria, Danemarca)
– Biolog specialist Embriologie
– Specialist in tehnici de inginerie genetica (Master in inginerie genetica)
– Specialist atestat in asigurarea si controlul calitatii in laborator

In anul 2004 a absolvit Facultatea de Biologie in cadrul Universitatii Babes Bolyai, Cluj Napoca si s-a supraspecializat in tehnici de inginerie genetica, obtinand diploma de Master.

S-a specializat in tehnici de reproducere umana asistata in cadrul unui prestigios centru de fertilitate din Viena, alaturi de specialisti cu activitate de pionierat in domeniul fertilizarii in vitro.

In 2010 capata recunoastere europeana fiind printre primii specialisti romani acreditati de catre organizatia europeana de certificare a embriologilor (Societatea Europeana de Medicina Reproductiva si Embriologie).

Timp de 8 ani si-a desfasurat activitatea de specialist embriolog intr-un centru recunoscut de reproducere umana asistata, unde a condus cu success activitatea laboratorului de fertilizare in vitro, alaturi de echipa de specialisti din Viena, iar din anul 2010 a contribuit la dezvoltarea si coordonarea unui nou laborator FIV.
De asemenea a participat ca formator la educarea de noi specialisti in domeniul embriologiei si reproducerii asistate, prin aptitudinile acumulate in urma numeroaselor cursuri internationale, cat si datorita experientei castigate de-a lungul anilor.

Din 2014 s-a alaturat echipei noastre realizand tehnici de micromanipulare de mare complexitate, prin calitatile sale remarcabile contribuind la raportarea primilor copii conceputi din ovocite vitrificate.
Este membru activ al Societatii Europene de Reproducere si Embriologie (ESHRE) si al Ordinului Biologilor si Biochimistilor din Romania. A participat la numeroase congrese nationale si internationale, prezentand, impreuna cu echipa de embriologi, lucrari stiintifice in domeniu, printre care: “Vitrifying blastocysts derived from vitrified oocytes injected with frozen sperms. New trends in the ivf practice” si „Accesibility of the assisted reproduction technologies for treating infertility in Romania”.