fbpx

Luminita Mirzan

Embriolog clinic certificat de ESHRE

Dr. Luminita Mirzan

– Embriolog clinic cu certificare europeana ESHRE
– Specializare in tehnici de reproducere asistata (SUA)
– Specializari in microbiologie si imunologie (Franta, Marea Britanie)
– Medic primar Medicina de Laborator
– Atestat in Managementul Sanatatii

Dr Mirzan a absolvit Universitatea de Medicina in 1990 si s-a specializat in medicina de laborator. Din 1997 conduce, in calitate de director de laborator, unul din cele mai complexe laboratoare clinice din Bucuresti.

Dr. Mirzan s-a specializat in tehnici de reproducere asistata in Cleveland, Statele Unite ale Americii. A urmat, de asemenea, alte cursuri de perfectionare in Marea Britanie, Franta si Belgia. Alaturi de aptitudinile din domeniul embriologiei, a dobandit o vasta experienta in microbiologie, imunologie si asigurarea calitatii in laborator.

Dr. Mirzan s-a alaturat echipei noastre inca de la inceput si a contribuit la obtinerea unei impresionante rate de succes. A avut o activitate de pionierat in Clinica Gynera, efectuand tehnici noi de reproducere asistata; contributia sa remarcabila a condus la raportarea primilor copii din tara conceputi din blastocisti vitrificati.

Dr. Mirzan este membru al mai multor societati profesionale din domeniul reproducerii umane, incluzand Societatea Europeana de Repoducere Umana si Embriologie (ESHRE) si Societatea Europeana de Microbiologie Clinica si Boli Infectioase (ESCMID).