fbpx

Dr. Ionela Anghelescu

Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV

Dr. Ionela Anghelescu

– Medic primar Obstetrica Ginecologie cu supraspecializare FIV
– Doctor in Medicina UMF Carol Davila – in domeniul fertilitatii si reproducerii asistate
– Specializare in Tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata
– Alte competente: Histeroscopie, Ecografie obstetricala si ginecologica

Dr. Ionela Anghelescu este medic primar ginecolog si Doctor in Medicina.
A absolvit UMF “Carol Davila“ Bucuresti in 2004 si s-a specializat in obstetrica si  ginecologie. In cei peste 5 ani de activitate in Departamentul de Reproducere Umana  Asistata al Clinicii “Panait Sarbu“ a acumulat o vasta experienta in domeniul infertilitatii cuplului. Ulterior a obtinut bursa de studii doctorale si a efectuat o supraspecializare in reproducere asistata la clinica Kinderwunschzentrum din Viena.
In perioada 2011- 2013 Dr. Anghelescu a coordonat Centrul de Fertilitate Polisano Bucuresti.
S-a alaturat echipei noastre in 2013, asigurand, cu mare succes, investigarea si tratarea cuplurilor infertile prin tehnici de reproducere asistata sau proceduri endoscopice.
In anul 2014 Dr Anghelescu a finalizat, in cadrul doctoratului, o ampla cercetare a domeniului infertilitatii in Romania, concretizata in obtinerea titlului de Doctor in Medicina. Alaturi de o prestigioasa activitate clinica, Dr. Anghelescu a participat la numeroase  reuniuni stiintifice nationale si internationale. Este membru activ ESHRE (Societatea  Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), si SROG (Societatea Romana de Obstetrica Ginecologie).
Din anul 2014 este secretar stiintific al Societatii Romane de Fertilitate si Reproducere  Asistata.