fbpx

Bine ati venit!

7676

Rata de succes FIV exceptionala si tehnologia avansata au pozitionat Clinica Gynera in topul celor mai performante clinici de fertilitate din Europa.

Echipa noastra a contribuit semnificativ la dezvoltarea fertilizarii in vitro in Romania prin introducerea in premiera a unor tehnici inovatoare de investigare si tratament.

In afara succesului remarcabil, ne distingem printr-o experienta vasta, echipamente si medii de ultima generatie si o abordare personalizata, calda si incurajatoare. Alocam extrem de mult timp si resurse fiecarui pacient, pentru a gasi solutia optima care i se potriveste. Garantam identificarea precisa a celulelor reproductive din laborator prin introducerea unui sistem video computerizat specializat, primul de acest tip din tara. Confortul si intimitatea pacientilor ne preocupa deopotriva, de aceea am gandit un spatiu primitor, cu circuite si rezerve individuale.

Clinica de Fertilitate Gynera a fost fondata in anul 2007 din dorinta de a ajuta cuplurile sa-si implineasca cel mai frumos vis, acela de a avea un copil. In scurt timp a devenit un centru de referinta in domeniul fertilitatii, reunind cea mai avansata tehnologie si experienta unor specialisti de succes.

Echipa Gynera a jucat un rol semnificativ in dezvoltarea reproducerii asistate in Romania si continua sa aduca contributii relevante. In anul 2008 am raportat rezultate exceptionale utilizand tehnologii noi si primul copil din tara conceput din blastocist vitrificat.

Scopul nostru este de a le oferi pacientilor cele mai mari sanse de succes, in conditii de siguranta si profesionalism. Dupa ani de experienta in domeniu, intelegem provocarile emotionale pe care le genereaza infertilitatea si incercam sa reducem numarul procedurilor si discomfortul asociat.
Atmosfera calda si prietenoasa, alaturi de sprijinul echipei ajuta pacientii sa se simta in familie.

Gynera a fost creata cu dragoste. Ne-am dedicat intreaga activitate transformarii viselor in realitate.

Acum, visul vostru este si al nostru.
Sa exploram impreuna miracolul vietii!

Clinica este acreditata pentru procesare si stocare de celule reproductive prin Ordinul Ministrului Sanatatii Publice, dupa auditare de catre Agentia Nationala de Transplant.
Certificarea ISO 9001:2008 atesta respectarea standardelor internationale in managementul calitatii.
Am fost onorati sa primim recunoasterea autoritatilor pentru rezultatele obtinute.