fbpx

Noutati

Clinica Gynera, lider în medicina reproductivă și în 2017

Programul de crioprezervare a depașit pragul de 70% sarcini în acest an

Cu peste 500 proceduri FIV și peste 250 transferuri de embrioni crioprezervați (blastociști) în 2017, Clinica Gynera rămâne și în 2017 lider al domeniului și una dintre cele mai performante clinici europene.

Rata de succes a procedurilor FIV, foarte mare și în trecut, a înregistrat o creștere spectaculoasă în ultimii 2 ani, în cazul embrionilor crioprezervați. În condițiile în care, în jumătate din cazuri, se transferă în uter un singur embrion, 70% din proceduri s-au finalizat cu o sarcină, din care 54,5% au fost sarcini clinice în evoluție. Este al doilea an consecutiv în care rata de succes cu embrioni congelați o depășește pe cea din procedurile fresh, tendință observată și la alte clinici din lume cu program de crioprezervare foarte performant.

Procedurile FIV cu transfer de embrioni fresh s-au finalizat cu 59% rata medie de sarcini, la o vârstă medie de 35 de ani. Din nou, pacientele cu vârste sub 35 ani au avut rezultate peste medie, majoritatea obținând sarcini clinice, în evoluție, de la prima încercare. După 35, dar mai ales după 40 de ani, rezultatele reflectă calitatea redusă a celulelor reproductive, ceea ce duce la necesitatea mai multor încercări și, uneori, la renunțarea înainte de a obține sarcina mult dorită.

În ultimii ani, numărul de embrioni transferați în uter a scăzut semnificativ, de la 2 către un singur embrion, rata de sarcini rămânănd crescută, urmare a îmbunătățirilor continue în condițiile de cultivare și protocoalele clinice.

În cei peste 10 ani de activitate și mai mult de 5000 proceduri reproductive efectuate, Gynera a ajutat mii de pacienți din țară și din întreaga lume să devină părinți fericiți.

Performanța ne motivează să continuăm introducerea celor mai noi tehnici și tehnologii, pentru a depăși acele praguri de succes considerate astăzi de neatins.

Mai multe detalii despre ratele de succes http://www.gynera.ro/service/cum-se-interpreteaza-rata-de-succes/