fbpx

Aparitii media

HotNews: Clinica Gynera București se alătură grupului FutureLife
FutureLife este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de fertilizare in vitro la nivel global

Citeste articolul

Wall-Street: Clinica Gynera București se alătură grupului FutureLife
Cu o cifra de afaceri in 2018 de peste 2,5 milioane euro exclusiv din servicii de reproducere asistata si cu o crestere semnificativa si constanta in ultimii 10 ani, Gynera a atras in mod evident interesul marilor jucatori internationali din domeniu.
Citeste articolul
Libertatea: Ce se întâmplă la o clinică de fertilizare din România
Problema infertilității este destul de răspândită atât în România cât și la nivel mondial, astfel că unul din cinci sau șase cupluri au această problemă la vârsta reproductivă. Cu toate acestea, multe cupluri de tinere sunt reticente în legătură cu problemele legate de conceperea unui copil din cauza rușinii.

Citeste articolul

CSID – Ce se întâmplă, doctore?
Când apelează româncele la donatorii de spermă

Citeste articolul

Doctorul zilei: Tot mai multe românce apelează la donatori de spermă ca să rămână însărcinate.
Statisticile mondiale pe tema infertilității arată că între 5 și 20% dintre cupluri nu pot avea copii, iar în jumătate dintre aceste cazuri vorbim despre factori masculini. În multe situații, donatorii de spermă sunt singura soluție. Un subiect încă tabu, deși au trecut mai bine de 50 de ani de la apariția primei bănci de spermă din istorie, în 1960. Însă numărul sarcinilor obținute datorită donatorilor este în creștere.

Citeste articolul

Click – Ce trebuie să ştii despre donatorii de spermă
Statisticile mondiale pe tema infertilităţii arată că între 5 şi 20% dintre cupluri nu pot avea copii, iar în jumătate din aceste cazuri vina o are factorul masculin. În multe situaţii, donatorii de spermă sunt singura soluţie. Iată ce condiţii trebuie să îndeplinească ei.

Citeste articolul

Adevarul: Fumatul şi bolile ginecologice prost tratate duc la infertilitate.

După vârsta de 30 de ani, tot mai multe românce au rezerva ovariană a unei persoane mult mai în vârstă şi intră la menopauză precoce, avertizează specialiştii în infertilitate.

Citeste articolul

CSID – Cauzele care duc la menopauză precoce şi la infertilitate
Anunţ îngrijorător din partea medicilor: după 30 de ani, tot mai multe românce au rezerva ovariană a unei persoane mult mai în vârstă şi intră la menopauză precoce. Fumatul şi bolile ginecologice netratate sau prost tratate figurează pe lista factorilor ce contribuie la infertilitatea feminină.

Citeste articolul

9am: Lista factorilor care contribuie la infertilitatea feminina
Anual, sute de cupluri din Romania ajung la medicii specialisti in infertilitate pentru ca nu-si pot indeplini o mare dorinta: aceea de a deveni parinti. Dupa un an de incercari nereusite de a obtine o sarcina pe cale naturala, urmeaza o serie de investigatii si tratamente, a caror valoare poate ajunge la cateva mii de euro.

Citeste articolul

Gandul – Cauzele uneia dintre cele mai grave probleme ale femeilor.
Problemele de fertilitate sunt unele dintre cele mai des întâlnite afecţiuni în rândul femeilor în ultimii ani. Experţii susţin că după vârsta de 30 de ani, tot mai multe românce au o rezervă ovariană tot mai săracă, comparabilă cu cea a unei persoane mult mai in varstă, iar menopauza se instalează mult mai devreme decât normalul.

Citeste articolul

Cotidianul: Cum se poate trata fibromul uterin
Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăți la urinare. Toate aceste simptome supărătoare sunt frecvent semnalate ginecologilor de către femei și pot însoți prezența unui fibrom uterin, o tumoră benignă ușor de depistat la un control de rutină.

Citeste articolul

CSID – Fibromul uterin care joacă rolul unui sterilet şi afectează fertilitatea.
Fibromul este diagnosticat mai frecvent în rândul femeilor care au hipertensiune arterială sau al celor cu probleme tiroidiene şi poate împiedica apariţia unei sarcini. Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăţi la urinare, toate aceste simptome pot anunţa prezenţa unei tumori.

Citeste articolul

Amos News: Fibromul uterin: ce soluții există pentru a-l trata și pentru a crește șansele de obținere a unei sarcini
Dureri pelvine, cicluri menstruale prelungite, sângerări vaginale anormale sau dificultăți la urinare. Toate aceste simptome supărătoare sunt frecvent semnalate ginecologilor de către femei și pot însoți prezența unui fibrom uterin, o tumoră benignă ușor de depistat la un control de rutină.

Citeste articolul

Garbo – Fibromul uterin: ce solutii exista pentru a-l trata si pentru a creste sansele de obtinere a unei sarcini
Fibromul poate fi depistat ecografic, dar chiar si un consult ginecologic de rutina poate preciza localizarea acestuia si daca este vorba despre o tumora voluminoasa sau nu.

Citeste articolul

Adevarul: Trei întrebări frecvente legate de fertilizarea in vitro.
Femeile care-şi doresc copii trebuie să-şi programeze sarcinile înainte de vârsta de 35 de ani, întrucât apoi fertilitatea scade vertiginos.

Citeste articolul

CSID – Fertilizarea in vitro.
Femeile amână tot mai mult naşterea unui copil. Specialiştii sunt însă de părere că acest proces ar trebui să se întâmple până în 35 de ani, deoarece fertilitatea naturală scade rapid cu vârsta şi, în plus, menopauza se instalează tot mai frecvent la persoane tinere (înainte de 40 de ani).

Citeste articolul

Doctorul zilei: 3 temeri legate de FERTILIZAREA IN VITRO lămurite de specialiști români de top
Sfatul experților români în tratarea infertilității pentru toate femeile care-și doresc copii este să-și programeze, pe cât posibil, sarcinile până la vârsta de 35 de ani deoarece fertilitatea naturală scade rapid cu vârsta și, în plus, menopauza se instalează tot mai frecvent la persoane tinere (înainte de 40 de ani).

Citeste articolul

Telegraf – Temeri legate de fertilizarea in vitro
Iată răspunsul experților de la Gynera Fertility Center – echipă care a realizat peste 5.000 de proceduri de reproducere asistată – la trei dintre cele mai des întâlnite întrebări ale pacienților.

Citeste articolul

Farmacia Ta:
Fertilitatea si varsta: cat de tarziu este prea tarziu.
Antena 1 – Observator:
Petrecere specială pentru 1.000 de copii concepuţi in vitro: s-au întâlnit cu medicii care au făcut viaţa lor posibilă.
CSID – Ce se întâmplă, doctore?
Dr. Laura Dracea: despre infertilitate, FIV şi performanţele medicinei reproductive din România
CSID – Ce se întâmplă, doctore? CSID – Ce se întâmplă, doctore?
csid csid-page-001

 

Taifasuri Capital
taifasuri 1 Capital
Ziarul Ring Ioana
Gynera gynera

 

Ioana Destine ca-n filme – TVR 2
11025775_454159078064554_4480257229963025938_n destine ca-n filme

 

Libertatea pentru femei Ioana
10497268_475740215906440_6766699234654404991_o IMG_2565
Gandul Tonica TV
gandul aaaa

2014

Emisiunea “De garda” – The Money Channel dr anca coricovac Observator Antena 1 antena
Ziarul Ring Libertatea
ring Libertatea_28 Oct
Emisiunea “Tinerete fara batranete”, Digi24 Click Sanatate
dr-oproiu-300x168 Click Sanatate _Dr. Irina Oproiu, Gynera-page-001

 

Pshychologies Magazine Pshychologies Magazine
094 097 WB fertilizare-page-001 (1) 094 097 WB fertilizare-page-002 (1)
Sanatatea de Azi Revista GPerson
sanatatea_de_azi jpeg
Jurnalul National Ziarul Ring
jurnalul ring
InvEurope.com Business24.ro
InvEurope Business24
Regard.ro Medicalmanager.ro
gynera medicalmanager_ro

2013

ARTICOLE BLOGURI:

COMUNICAT DE PRESA

2012 Formula AS, Supliment Asul Verde, Nr.101 Noiembrie 2012 Formula AS, Supliment Asul Verde, Nr.100 Octombrie 2012 Income Magazin, 23 Iulie 2012 Prima TV,09 Aprilie 2012 Dr. Ioan Boleac in cadrul emisiunii Totul despre mame, cu tema “Silicoanele si alaptarea”. Infertilitatea, 20 Martie 2012 Avortul spontan, 13 Martie 2012 2011 Clinica Gynera in revista Unica, Septembrie 2011 Forbes Romania, 03 August 2011 (Pagina nu mai exista) (Pagina nu mai exista) TVR, 12 Mai 2011 (pagina nu mai exista!) Dr.Dorina Codreanu si Dr.Anca Coricovac la Babe Magia

Adevarul, 1 Aprilie 2011 TVR, 29 Martie 2011 (pagina nu mai exista) Ora de Stiri – Interviu cu Dr. Laura Dracea (continutul nu mai exista) Adevarul, 25 Ianuarie 2011 2010 ProTV, Happy Hour, 15 Octombrie 2010 Postul de televiziune ProTV a difuzat in cadrul emisiunii Happy Hour un reportaj despre dificultatile cu care se confrunta cuplurile infertile. 2009 Interviu Dr. Laura Dracea SOS Infertilitatea Aprilie 2009 http://infertilitate.com/infertilitatea-marturii-directe/interviuri/dr-laura-dracea/