fbpx

Noutati

Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera

Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera
Comments Off on Anul 2019 – noi recorduri și premiere în Clinica Gynera

Peste 2000 de copii născuți după FIV, facilități excepționale pentru donarea de ovocite, tehnologii de ultimă oră
Cu cei mai mulți copii concepuți prin tehnici de fertilizare in vitro și cele mai mari rate de succes, Gynera își menține în continuare poziția de lider al medicinei reproductive românești. Anul care a trecut a însemnat depășirea unor noi praguri importante în activitatea clincii: peste 900 de cicluri de fertilizare in vitro într-un an, precum și atingerea celui mai prețios rezultat, 2000 de copii născuți după tehnici de reproducere asistată efectuate în laboratorul Gynera.

Până la sfârșitul anului 2019, prin Programul național FIV/ET s-au născut peste 90 de copii din cele 136 proceduri finalizate, iar rata de succes a transferurilor de blastociști congelați s-a menținut peste 53%/procedură.

Tot în 2019, Gynera a primit în acționariatul său un important grup european specializat în medicină reproductivă.

Parteneriatul cu FutureLife ne deschide oportunități uriașe, între care Programul FIV cu ovocite donate (OvoDon) destinat sutelor de paciente nevoite până acum să plece în străinătate pentru a găsi o donatoare potrivită. Gynera oferă posibilitatea nu numai de a efectua procedura în țară și imediat, fără liste de așteptare, dar și ocazia alegerii profilului donatoarei anonime dintr-o bază extinsă de date.

Pentru pacientele cu rezervă ovariană redusă, 2019 aduce două programe cu facilități financiare adaptate acestei situații: programele Minimal FIV și OvoSave.

Nu în ultimul rând, începem anul cu cea mai avansată soluție tehnologică a momentului pentru procesarea ovocitelor, concepută pentru a evita orice potențială expunere la fluctuații de temperatură sau pH în timpul prelevării.

Am încheiat 2019 cu satisfacția unor realizări remarcabile, dar și cu anticiparea unui an și mai bun.

Nu vom obosi niciodată să căutăm cele mai bune soluții, pentru a asigura pacienților noștri șanse optime de succes și un sprijin pe care se pot baza, indiferent de situație.