fbpx

Noutati

AM LANSAT FERTILITY FRIDAY, o campanie pentru tine!

In luna martie a acestui an, am organizat un eveniment dedicat blogger-ilor în cadrul caruia am lansat campania Fertility Friday. Cu aceasta ocazie, doamna doctor Laura Dracea – director medical Clinica Gynera, a raspuns intrebarilor despre fertilitate si a vorbit despre problemele cu care cuplurile se confrunta din cauza faptului ca nu isi testeaza fertilitatea la timp.

In ultimii ani a crescut ingrijorator numarul femeilor tinere cu rezerva scazuta de celule reproductive. Prea multe cupluri nu cunosc riscurile si ni se adreseaza târziu, cand sansele lor de succes deja au scăzut considerabil.”( Dr. Laura Dracea)

Ce este FF? Fertility Friday este o campanie dedicată femeilor si barbatilor care doreste sa responsabilizeze si sa mobilizeze tanara generatie intr-o societate in care factorii externi isi pun amprenta iremediabil asupra corpului uman. Aflarea din timp a deficientelor pe care le avem are drept rezultat evitarea unor probleme grave si rezolvarea acestora. Aceste aspecte au fost detaliate de doamna doctor embriolog Anca Coricovac, de asemenea speaker in cadrul evenimentului:  “Trebuie cunoscut faptul ca daca celelalte probleme sunt tratabile, epuizarea celulelor reproductive NU! ( Dr. Anca Coricovac)

Pentru a încuraja aflarea situației reale in care ne aflam si tratarea infertilitatii in functie de caz, oferim femeilor si barbatilor posibilitatea efectuarii unui test de fertilitate, in fiecare vineri beneficiind de o reducere de 50%.

Printre sustinatorii campaniei s-au alaturat si Medik8, Biotop, Vavian Pharma, Editura ALL si Centrul Medical Matei Basarab.

Protejeaza-ti fertilitatea! Vino si fa-ti testul!